Известие

Collapse
No announcement yet.

Комфорт модул 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    ми те тая платка е модула
    Добре де тя е явно .. ма това ако е комфорт модул, то аз съм нигериец. Не требва ли като заключа автоматично да се случват нещата, а не да държа бутони. Ебати и комфорта.
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
      Добре де тя е явно .. ма това ако е комфорт модул, то аз съм нигериец. Не требва ли като заключа автоматично да се случват нещата, а не да държа бутони. Ебати и комфорта.
      На почти всички коли с автоматично затваряне на прозорците се задържа копчето,моите наблюдения са над ФВ,БМВ,Пежо,Ситроен-всите са така
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Този комфорт модул само за автоматичното вдигане на стъклата с ключа ли служи?

Интересува ме кое управлява пръскалките на фаровете, защото от както смених ЕКУ-то + борд комп., не искат да работят...Мисля, че колата от която взех тия неща фабрично не е имала пръскалки на фаровете...

п.с. Какво е това наметало, за което в няколко теми вече се споменава ?
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Този комфорт модул само за автоматичното вдигане на стъклата с ключа ли служи?

Интересува ме кое управлява пръскалките на фаровете, защото от както смених ЕКУ-то + борд комп., не искат да работят...Мисля, че колата от която взех тия неща фабрично не е имала пръскалки на фаровете...

п.с. Какво е това наметало, за което в няколко теми вече се споменава ?
          Боди модула управлява пръскалките. Трябва да се прекодира за да работят.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
            Боди модула управлява пръскалките. Трябва да се прекодира за да работят.
            Майка мислиш ли че става само с прекодиране,ами ако няма реле вътре,ако е вътрешно де,че май беше в бушониерата в коша

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
              На мойта е точно така. Заклчлючваш колата и предните стъкла се затварят. Не е нужно да държиш бутона. не съм пробвал задните стъкла дали се затварят.
              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Майка мислиш ли че става само с прекодиране,ами ако няма реле вътре,ако е вътрешно де,че май беше в бушониерата в коша
                Релето да е проблема
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Пусни си маркучи от трипода на чистачките бре. Нема да има кой знае къв дебит ма кво ти дреме
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

ми те тая платка е модула

---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:37 ----------

Ти май пак не четеш и си облякъл наметалотоказах къде е модула,пък за този под задната седалка се удех какъв е,ма карай,нали трябва да си над всички,и да се покажеш колко си велик,ние те знаеме колко си,лошото е че и други хора взеха да проглеждат
                    Хахаха ти за мен не се грижи то се вижда ясно на кой му е ясно и внимавай с изказванията!
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Колега какво стана с твоя проблем,изключи последните написани неща,те са глупави,кажи ако може нещо да помагаме

Comment

Нещо нямам време и за сега не сме човъркали , но като разбера проблема ще кажа непременно какъв е проблема
                        Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Да се вмъкна и аз в тази тема.
                          На ГТ-то прозорците не се вдигат сами като го заключа, дори и да задържа бутона. Обратното обаче става - при отключване, ако задържа - стъклата падат.
                          Някой има ли идея как да ги накарам да се вдигат ?
                          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                            Да се вмъкна и аз в тази тема.
                            На ГТ-то прозорците не се вдигат сами като го заключа, дори и да задържа бутона. Обратното обаче става - при отключване, ако задържа - стъклата падат.
                            Някой има ли идея как да ги накарам да се вдигат ?
                            Коя година е??? Moже да има защита,на някои коли само слизат но не се вдигат,заради директиви на Евро съюза..................

Comment

Колата е произведена през декември 2006.
                              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                              sigpic

Comment

Сега като се замисля, другата кола, която карам е 2009-та година, ама нейните прозорци се вдигат.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X